Španělské "Cabecero de lomo" - krájené 100g

Kód: 3409
Neohodnoceno
Značka: Zaino
95 Kč
Skladem (5 balení)

Španělská sušená vepřová krkovice pocházející z 50% z polodivokých iberských prasat krmených běžným krmením (tzv. cebo). Ideálně se hodí jako součást tapas společně se španělskými olivami a španělskými sýry

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží je chlazené a jeho objednáním s dopravou souhlasíte s přerušením teplotního řetězce.

Nelze ho pak již vrátit!

Váha: 100g

Země původu: Španělsko

Doba zrání: minimálně 90 dnů

Skladování: 0 - 7ºC, po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 7 dnů

Servírování: pro výraznější chuť otevřete balení 15 minut před konzumací 

Trvanlivost: 6 měsíců

 

Vepřové maso Ibérico pochází z polodivokých plachých španělských černých iberských prasat známých jako „Ibérico pork“. Zvířata se prohánějí po svazích španělské provincie Extremadura u portugalských hranic a jsou krmena stravou bohatou na žaludy, což se výrazně podepisuje na jedinečné nasládlé máslově ořechové chuti masa. Díky své genetické výbavě jsou iberská prasátka požehnána schopností velmi rychle vytvářet bohatý intramuskulární tuk mezi svalovými vlákny, což způsobuje jedinečnou křehkost a chuť masa.